If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Тая тема я зачекнах не случайно .
Извода е, че мъжете понякога са 4-5 пъти по суетни от жените!
Де да беше само 4-5 пъти,мъжкото его е много по-силно......
Аз са съм лесен щот съм безкос,ама помня кат имах коса,то беха прически,то беше чудо,ми тогавашните ми гаджета не стояха толкоз време пред огледалото да си оправят косите
Де да беше само 4-5 пъти,мъжкото его е много по-силно......
Аз са съм лесен щот съм безкос,ама помня кат имах коса,то беха прически,то беше чудо,ми тогавашните ми гаджета не стояха толкоз време пред огледалото да си оправят косите
Да , ама сега за да изглеждаш добре е нужно само да си оправиш вратовръзката.
Аз все още имам буйна и що=годе черна коса, която е в творческо раздвоение.
Всеки косъм си има мнение!
На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.
Трябваше само дами да гласуват
Помня колко по-труден беше конкурса за мистър на Италфеста 2006 година. Трябваше да се танцува, да се пее и накрая и лицеви опори за определяне издръжливост - гласуване само от женско жури
Мисля,че трябва да има опция да се гласува за повече от един кандидат
Нашите момчета са най-хубавите,най-умните,най-чаровните,най-галантните и изборът е адски труден
“And what is good, Phaedrus, And what is not good— Need we ask anyone to tell us these things...?”
― Robert M. Pirsig, Zen and the Art of Motorcycle
Мисля,че трябва да има опция да се гласува за повече от един кандидат
Нашите момчета са най-хубавите,най-умните,най-чаровните,най-галантните и изборът е адски труден
Вики, първо някой мод трябва да махне анкетата и да се пусне нова щото има няколко младежа които си качиха снимки малко след това и не присъстват в анкетата, а трябва да присъстват ))
Да ги нямаме такива... тука съм в борбата за първо място ... няма как да стане... с такива хубави снимки...
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Има само една симка, в която няма суета и поза./в добрия смисъл на тези понятия/
Поздравявам Мордохи за снимката.
Браво, оправете анкетата, за да си пусна гласчето.
"Моралните устои не могат да бъдат създадени с параграфите на закона".
К.М.
Батка да знаеш, че съм гласувал за тебе.... После като спечелиш - да почерпиш хаахаха
Много ясно. Аз се чудя другите що не гласуват за мен.
http://www.facebook.com/VenturaGarage
Sotiris Rokkos: "Neno you gave me scary feelings I did not ever feel before in my 30 years experience of racing... you know..."
Comment